Care sunt avantajele in administrarea web cu SquareCMS?

 

...personalizarea totala a proiectelor

CMS-ul este specific fiecarui proiect in parte, fiind in acelasi timp personalizat in functie de cerintele si nevoile clientului.

...securitate crescuta

SquareCMS ofera un plus de securitate si confidentialitate a datelor datorita faptului ca backend-ul si codul sursa nu sunt facute niciodata publice sau oferite individual spre vanzare.

SquareCMS este o aplicatie comerciala dezvoltata si testata de o echipa de profesionisti si se bazeaza pe cele mai moderne tehnologii in materie de securitate. Sursele aplicatiei nu sunt facute publice, fapt care scade sansele ca acesta sa fie "exploatat" de persoane rau-voitoare. Acestea sunt atuuri in fata altor CMS-uri gratuite (open source), construite in regim de voluntariat si care au o serie de vulnerabilitati.

...costuri scazute

Datorita faptului ca administrarea unui website cu SquareCMS poate fi realizata de orice angajat, fara a necesita cunostinte de programare sau design, costurile dumneavoastra scad, nefiind nevoie sa angajati personal specializat pentru intretinerea site-ului. Mai mult, impreuna cu dumneavoastra identificam elementele ce pot fi automatizate pentru a elimina cat mai multe din operatiile manuale de administrare.

Cu SquareCMS economisiti resursele companiei - timp, bani, energie.

JustDesign Romania ofera un pachet complet de servicii pentru compania dumneavoastra, astfel incat nu veti avea nevoie de mai multe contracte, drumuri sau bataie de cap cu diferite alte firme. Lucram in regim de "One stop Shop" ceea ce eliminata necesitatea unor terte parti ce ar putea atrage costuri suplimentare pentru dumneavoastra.

Serviciile de suport tehnic sunt oferite in mod gratuit pentru hostingul oferit de noi.

...scalabilitate si stabilitatea proiectelor

Datorita scalabilitatii din punct de vedere tehnic, un website mic va avea costuri de exploatare foarte mici, dupa principiul "Cat consumi atat platesti". Specialistii nostrii regleaza "parametrii" de functionare al site-ului pentru a acomoda cresterea acestuia si mai ales cresterea traficului si a numarului de vizitatori, pentru a asigura stabilitate si uptime maxim.

...independenta in administrare

Deoarece accesul in zona de administrarea a unui website construit cu SquareCMS este realizat online, in orice moment din zi sau din noapte, indiferent de locatie, se pot efectua modificari in site, nefiind nevoie de instalarea unor programe speciale. Autentificarea se face pe baza de nume utilizator si parola, iar fiecare modificare este inregistrata astfel incat se va putea vedea cine, cand si ce pagina a modificat.

...imbunatatire permanenta

SquareCMS este reinnoit, modernizat si dezvoltat in mod continuu, periodic fiind realizate upgrade-uri la ultima versiune. Prin serviciile de mentenanta pe care le oferim gratuit impreuna cu pachetul de hosting, orice eroare este rezolvata in cel mai scurt timp de specialistii nostrii. De asemenea, daca se doresc mici modificari in site, acestea se fac gratuit.

...flexibilitate de dezvoltare

SquareCMS este construit modular si foarte flexibil, astfel incat un proiect simplu poate fi dezvoltat ulterior in functie de necesitatea clientului. Un website de prezentare se poate transforma intr-un portal complex, pe masura ce nevoile cresc.