Ce stie sa faca SquareCMS?

...sa va ajute in administrarea independenta a website-ului dumneavoastra

 

Administrarea continutului

Oricand si de oriunde, tu sau angajatii tai pot accesa zona de administrarea a site-ului pentru a adauga, sterge, modifica orice text si orice imagine din site. Managementul continutului paginilor se face prin intermediul unei interfete similare cu platforma Microsoft Office Word, putandu-se stabili titluri, alinieri, adaugari de link etc.

Se pot adauga noi pagini, sterge sau modifica cele existente. Se poate stabili structura ierarhica dorita, ordinea de afisare a site-ului si ordonarea lor pe categorii. Toate acestea pot fi modificate oricand.

 

Galerii foto optimizate

Poti avea mai multe categorii de galerii foto, astfel incat poti ordona imaginile/pozele asa cum vrei tu. Galeria foto dispune de un management complet si functionalitati multiple: redimensionare/taiere automata in formate prestabilite, recompresie a imaginilor respectand specificatiile fiecarui site, generare automata de thumbnails. Mai mult, exista posibilitatea ca fiecare pagina sa detina propria galerie foto. Oricand, poate fi sortata ordinea de afisare ale imaginilor si numele lor.

Exista posibilitatea de a adauga un watermark automat (text, copyright, logo. etc) pe pozele galerie, pentru a impiedica copierea acestora.

 

Galerii video performante

Galeria video dispune de sistemul de encodare / compresie online a fisierelor video, asemanator YouTube si permite upload-ul usor si rapid al oricarui tip de fisier video (de pe camera video, aparatul foto sau telefonul mobil) convertindu-l automat pentru a putea fi vizionat online direct din website. Generare automata de cadre pentru previzualizare si generare automata de video preview.

 

Optimizari pentru motoarele de cautare (beneficii SEO)

Datorita acestei platforme de administrare, motoarele de cautare (in special Google) vor indexa (inregistra) mult mai repede website-ul, iar sansele de a fi afisat in primele rezultate vor creste.

Exista zona de meta keywords si meta description pentru fiecare pagina si pentru fiecare limba in parte. Exista posibilitatea de a edita individual pentru fiecare pagina "titlul", "headingul" si "titlul din meniu", ceea ce ofera avantaje in optimizarea pentru motoarele de cautare.  Adresa si linkurile site-ului (URL-urile) realizate automat sunt curate (SEO friendly) existand posibilitatea de reeditare.

 

Administrarea fisierelor

Datorita unui sistem integrat de management al fisierelor, administrarea documentelor se face foarte ordonat si logic, astfel incat este foarte usor de utilizat. Se poate adauga orice tip de document astfel incat vizitatorul sa poata descarca respectivele documente, fara nici un fel de probleme.

Se pot incarca (uploada) mai multe fisiere deodata, ceea ce scurteaza timpul (ex: incarcarea unui album complet de imagini printr-o singura operatiune).

 

Statistici, administrare si control in administrare

Se pot adauga noi utilizatori, sterge pe cei actuali si chiar stabili mai multe tipuri de utilizatori (administrator, management, editori etc.) in functie de nivelul de accesibilitate permis. Acest lucru permite organizarea persoanelor ce au acces la administrarea site-ului, astfel incat va fi mult mai usor controlul si impartirea responsabilitatilor in portalurile mari.

Mai mult, zona de statistici pastreaza evidenta fiecarui utilizator si a modificarii efectuate, astfel incat administratorul poate vedea exact cine, cand si in ce pagina au fost facute modificari.

 

Website Multilingv

Website-urile construite pe baza SquareCMS suporta un numar nelimitat de limbi straine. Editarea este optimizata in asa fel incat este foarte facila traducerea tuturor paginilor din limba principala (default) in limbile suportate de site.

Imaginile galeriei foto sunt automat vizibile si pentru celelalte limbi.

 

Managementul stirilor

Ordonarea automata a stirilor in functie de data postarii, existand posibilitatea de adaugare de comentarii  de catre utilizatorii autentificati (membrii) sau de catre orice vizitator al site-ului.

 

Integrarea blog si forum personalizat

Website-ul poate avea integrat forumuri personalizate si zona de blog.