Informatii despre platforma de administrare website SquareCMS

SquareCMS este un sistemul de management al continutului potrivit oricarui tip de website sau portal si a fost realizat de echipa JustDesign Sibiu Romania.

Dezvoltarea acestei platforme de administrare a inceput in 2007, reusind ca pana in momentul de fata sa fie transformata intr-un CMS performant ce ofera o serie de avantaje fata de multe sisteme existente pe piata, fie ele open source sau nu.

Acest produs a fost dezvoltat treptat in functie de feedbackul primit de la clinetii ce au avut ocazia sa il utilizeze. Din aceasta cauza, produsul final este unul foarte aproape de utilizatorul de rand ce nu detine cunostinte si aptitudini in programare sau design. Ca un atuu al acestui proiect este si faptul ca dezvoltarea si perfectionarea lui este un proces continuu, ce nu va lua sfarsit, atata timp cat tehnologia avanseaza.

Prin dezvoltarea continua a CMS-ului, am reusit sa-l aducem la un nivel avansat de flexibilitate. De la simpla adaugare a unei pagini, pana la configurarea in detaliu a calitatii de conversie a imaginilor la upload, orice utilizator poate lucra in SquareCMS fara a avea cunostinte de programare sau design web.

Vezi imagini din SquareCMS sau citeste mai mult despre