Termeni si conditii generale de utilizare a site-ului SquareCMS

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului SquareCMS de catre potentialii vizitatori sau clienti.

Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare.

Continutul informatiilor site-ului

Nici o informatie prezenta pe acest site nu va fi considerata drept oferta de produse sau servicii in general si produse sau servicii software in special, venind din partea JustDesign.

Neangajarea raspunderii

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor JustDesign.

JustDesign nu va acorda nici o garantie referitoare la:

* evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizarea site-ului;

* neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

* inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel JustDesign nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Drepturile asupra continutului site-ului

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea JustDesign S.A., care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

Intregul continut al site-ului JustDesign (www.squarecms.com) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de JustDesign. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea JustDesign.

Obiectivul continutului site-ului

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii.

JustDesign nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune tot efortul pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze JustDesign prin unul din mijloacele afisate in pagina Contact a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

Informatii personale

Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile JustDesign, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

Legatura cu alte site-uri

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de JustDesign utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

JustDesign nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul sau.

Informatiile oferite prin intermediul site-ului

Orice persoana care viziteaza site-ul JustDesign (www.squarecms.com) si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre JustDesign in vederea efectuarii de siteuri web; design pentru materiale promotionale; realizarii de catre JustDesign a operatiunilor de recrutare de personal (a se vedea pagina Arhiva de stiri si cariere din site); solutionarea de catre JustDesign a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); orice alte activitati intreprinse de JustDesign si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

JustDesign va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact

Prin accesarea prezentei pagini consideram ca ati citit termenii si conditiile site-ului JustDesign.